CRUNCHY FRUTA MALI & KAKAO

Madagaskar
granola & pops

Nuk përmban sheqer të shtuar,
ëmbëlsues, aroma dhe ngjyra artificiale.
Për të mëdhenjtë dhe të vegjlit. I mbështesim të gjithë.

Mëso me shumë
BOOM BOX PIJE TËRSHËRE

PIJE TËRSHËRE
ME LAJTHI

Lajthitë nuk shkojnë vetëm me çokollatë.
Kur ato bëhen pjesë e pijes së tërshërës, shija e pasur e lajthisë
së popullarizuar bashkohet në një gllënjkë unike.

Mëso me shumë
Zhvilluar me nutricionistët

Produktet Boom Box janë të ushqyeshme dhe të balancuara, por pa kompromis të shijshme dhe të gjalla.

no added sugar
Pa sheqer të shtuar

Produktet Boom Box janë pa sheqer të shtuar. Ato përmbajnë sheqerna natyrale nga tërshëra, frutat dhe përbërësit tjerë.

vegane
100% me bazë bimore

Të gjitha produktet nga asortimenti janë vegane, pa produkte qumështi, pa vezë apo pa ndonjë përbërës tjetër me origjinë shtazore.

NJIHU ME PRODUKTET BOOM BOX

Produktet Boom Box bazohen në përbërës 100% bimor, pa sheqer të shtuar dhe pa aroma artificiale, ndërsa heroi i tregimit tonë është tërshëra.

Qull tërshëre

Qullra tërshëre

pije tërshërë

Pije tërshëre

Granola tërshëre

Granola tërshëre

Biskota tërshëre

Biskota tërshëre

Fjolla tërshëre

Fjolla tërshëre

Kafshata tërshëre

Kafshata tërshëre

madagaskar

madagaskar
granola & pops

Më shumë se shujtë

I ushqyeshëm, i shijshëm, i gëzuar dhe praktik – Boom Box ndjek ritmin tënd të përditshëm.

Në ritmin tënd

Falë karbohidrateve të mira, Boom Box të jep energji edhe për ditët më aktive.

Për të gjithë familjen

Për ata që zgjedhin, për ata që nxitojnë, për ata që pushojnë, për të vegjlit dhe të mëdhenjtë – Boom Box-i yt!

100% me bazë bimore

Më shumë gjëra ushqimore me origjinë bimore në të ushqyerit tënd është përzgjedhja më e mirë, ndërsa produktet Boom Box janë 100% me bazë bimore.

nutricionistët

Zhvilluar me
nutricionistët

Ekipit tonë iu bashkuan edhe nutricionistët të cilët na kanë ndihmuar të zhvillojmë produkte të shëndetshme dhe të shijshme Boom Box.

nutricionistët

KËSHILLA DHE RECETA

Të sjellim këshilla të ekspertëve dhe receta të cilat i kanë ideuar nutricionistët. Nisu me hapa të vegjël por të vyer në rrugën drejt arritjes së qëllimit.

Pyetje të bëra shpesh

Ke më shumë pyetje rreth produkteve Boom Box? Ndoshta je i interesuar për të njëjtën gjë si të tjerët. Kontrollo nëse përgjigja është e fshehur në mesin e pyetjeve të bëra më së shpeshti.

BASHKOHU NË KOMUNITET

Regjistrohu në newsletter tonë dhe qëndro i përditësuar me recetat, produktet dhe
lajmet më të fundit nga kuzhina Boom Box.