КРЦКАВО ШУМСКО ОВОШЈЕ И КАКАО

МАДАГАСКАР
ГРАНОЛА И МУСЛИ

Не содржи додаден шеќер, засладувачи,
вештачки ароми и бои.
За големи и мали. Сите ги поддржуваме.

Дознајте повеќе
ОВЕСЕН НАПИТОК BOOM BOX

ОВЕСЕН НАПИТОК
СО ЛЕШНИК

Лешниците не се комбинираат само со
чоколадо. Кога ќе станат дел од овесниот напиток, богатиот вкус
на популарниот лешник се спојува во уникатна голтка.

Дознајте повеќе
Развиено со нутриционистите

Boom Box производите се хранливи и избалансирани, но бескомпромисно вкусни и енергични.

no added sugar
Без додаден шеќер

Boom Box производите се без додаден шеќер. Тие содржат природни шеќери од овес, овошје и други состојки.

вегански
100 % на растителна база

Сите производи од понудата се вегански, без млечни производи, јајца или други состојки од животинско потекло.

ЗАПОЗНАЈ ГИ BOOM BOX ПРОИЗВОДИТЕ

Boom Box производите се базирани на 100 % растителни состојки, без додаден шеќер и вештачки ароми, а херојот на нашата приказна е овесот.

овесна каша

ОВЕСНИ КАШИ

овесни напитоци

Овесни напитоци

овесна гранола

ОВЕСНИ ГРАНОЛИ

овесни кекси

Овесни кекси

овесни снегулки

Овесни снегулки

овесни минидесерти

Овесни минидесерти

madagaskar

МАДАГАСКАР
ГРАНОЛА И МУСЛИ

Повеќе од оброк

Хранливо, вкусно, весело и практично – Boom Box го следи вашиот дневен ритам.

Во ваш ритам

Благодарение на добрите јаглехидрати, Boom Box ви дава енергија и за најактивните денови.

За целото семејство

За прибирливи, за оние кои брзаат, за оние кои одмараат, за мали и големи – ваш Boom Box!

100 % на растителна база

Повеќе намирници од растително потекло во вашата исхрана се подобар избор, а производите Boom Box се 100 % на растителна база.

нутриционисти

Развиено со
нутриционистите

Кон нашиот тим се придружија и нутриционисти, кои ни
помогнаа да развиеме здрави и вкусни Boom Box-производи.

нутриционисти

совети и рецепти

Ви приложуваме совети од експерти и рецепти кои се осмислени од нутриционисти. Започнете со мали, но важни чекори, на патот кон остварувањето на целта.

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Имате уште прашања за Boom Box производите? Можеби ве интересираат исти работи како другите. Проверете дали одговорот се крие меѓу најчесто поставуваните прашања.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ КОН ЗАЕДНИЦАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите рецепти, производи и актуелности од Boom Box кујната.