BOOM BOXProdukte – Qull tërshëre

DY MINUTA TINGËLLOJNË SI PAK KOHË, POR JO PËR QULLIN E TËRSHËRËS!

ovsene kase

Qullurat e tërshërës Boom Box bazohen në përbërës 100% bimor, pa sheqer të shtuar dhe pa aroma artificiale, ndërsa heroi i tregimit tonë është tërshëra.

Nga frutat e malit dhe kokosi, deri te bajamet dhe çokollata – Boom Box qullurat e tërshërës do t’i lejnë pa mend të gjitha shqisat tua dhe do të ngritin energjinë tënde në nivel plotësisht të ri.

Më shumë se një shujtë

I ushqyeshëm, i shijshëm, i gëzuar dhe praktik – Boom Box ndjek ritmin tënd të përditshëm.

Në ritmin tënd

Falë karbohidrateve të mira, Boom Box të jep energji edhe për ditët më aktive.

Për të gjithë familjen

Për ata që zgjedhin, për ata që nxitojnë, për ata që pushojnë, për të vegjlit dhe të mëdhenjtë – Boom Box-i yt!

100% me bazë bimore

Më shumë gjëra ushqimore me bazë bimore në të ushqyerit tënd është përzgjedhja më e mirë, ndërsa produktet Boom Box janë 100% me bazë bimore.

NË PUNË APO NË SHTËPI

Kur bëhet fjalë për qullin e tërshërës Boom Box, nuk ka rëndësi se ku gjendesh. Të nevojitet vetëm një pjatë, 150ml ujë të ngrohtë, një lugëz dhe qulli i tërshërës Boom Box.

Përveç kësaj, gjithmonë mund të shtosh fara, fruta arrore ose pemë tua të preferuara. Gëzuar!

më shumë shije, më shumë argëtim

Zgjidh kombinimin tënd ideal dhe fillon ditën me shije energjike!

MJEDËR & VANILJE

MJEDËR & VANILJE

ÇOKOLLATË, LAJTHI & BANANE

ÇOKOLLATË, LAJTHI & BANANE

qull çokollate

KOKOS & ÇOKOLLATË

qull fruta

FRUTA MALI & BAJAME

qull lajthi

lajthi & çokollatë

DREDHËZA & ÇIA

DREDHËZA & CHIA

qull çokollate

ÇOKOLLATË

pa sheqer të shtuar
pa aroma artificiale
pa ngjyra artificiale

ky është boom box

nutricionistët

Zhvilluar me
nutricionistët

Nutricionistët kanë marrë pjesë në zhvillimin
e produkteve Boom Box për të ju ofruar vaktet
cilësore dhe të shijshme.

nutricionistët