BOOM BOXProdukteBiskota tërshërë – Boronicë dhe vanilje

BISKOTA TËRSHËRE ME BORONICË DHE VANILJE

Tërshëra në kombinim me boronicën do të heq tërë mallin tënd për gjëra të ëmbla, kurse vanilja do të jetë aty për të përkëdhelur qiellzën tënde ndërsa kënaqësh me këtë ëmbëlsirë.

Mos bëj kompromise kur bëhet fjalë për messhujtë të ëmbël, sepse aty janë biskotat e tërshërës që nuk përmbajnë sheqerna dhe aroma artificiale të shtuara.

 

biskota me boronica
Krem dhe i shijshëm

Krijuar për të bashkuar kombinime të shijshme, qoftë me ushqim apo me kafe.

Në ritmin tënd

Falë karbohidrateve të mira, Boom Box të jep energji edhe për ditët më aktive.

Për të gjithë familjen

Për ata që zgjedhin, për ata që nxitojnë, për ata që pushojnë, për të vegjlit dhe të mëdhenjtë – Boom Box-i yt!

100% me bazë bimore

Më shumë gjëra ushqimore me bazë bimore në të ushqyerit tënd është përzgjedhja më e mirë, ndërsa produktet Boom Box janë 100% me bazë bimore.

pa sheqer të shtuar
pa aroma artificiale
pa ngjyra artificiale

ky është boom box

nutricionistët

Zhvilluar me
nutricionistët

Nutricionistët kanë marrë pjesë në zhvillimin
e produkteve Boom Box për të ju ofruar vaktet
cilësore dhe të shijshme.

nutricionistët

Vlerat ushqimore

Vlera mesatare ushqyese
në 100 g
Vlera energjetike
422 kcal / 1769 kJ
Yndyrnat
14 g
prej të cilave acide yndyrore të ngopura
3,7 g
Karbohidratet
66 g
prej të cilave sheqerna
7,1 g
nga të cilat poliolet
9,4 g
Fibrat
6.4 g
Proteinat
7.3 g
Kripë
0,6 g

më shumë shije, më shumë argëtim

Zgjidh kombinimin tënd ideal dhe fillon ditën me shije energjike!