BOOM BOXПроизводи – Oвесни граноли

ВО ПОНЕДЕЛНИК НЕ ЗНАЕТЕ КАДЕ ВИ Е ГЛАВАТА, АМА ЗАТОА ЗНАЕТЕ КАДЕ ВИ Е ГРАНОЛАТА

гранола

Гранолите Boom Box се крцкави, печени грутки од овесни снегулки со дехидрирано овошје, јаткасти плодови или чоколадо.

Boom Box гранолите се базирани на 100 % растителни состојки, без додаден шеќер и вештачки ароми, а херојот на нашата приказна е овесот.

Повеќе од оброк

Хранливо, вкусно, весело и практично – Boom Box го следи вашиот дневен ритам.

Во ваш ритам

Благодарение на добрите јаглехидрати, Boom Box ви дава енергија и за најактивните денови.

За целото семејство

За пребирливи, за оние кои брзаат, за оние кои одмараат, за мали и големи – ваш Boom Box!

100 % на растителна база

Повеќе намирници од растително потекло во вашата исхрана се подобар избор, а производите Boom Box се 100 % на растителна база.

ЗА ВАС И ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

Сите ги сакаат овесните граноли Boom Box бидејќи се крцкави, вкусни и поздрави. Кога на ова ќе додадете дека се брзи и едноставни за подготовка, тогаш ќе добиете добитна комбинација и за вас и за целото семејство.

Секој ден може да додавате нешто од вашите омилени сезонски овошја и јаткасти плодови – комбинациите се безбројни!

повеќе вкусови, повеќе забава

Изберете ја вашата идеална комбинација и започнете го денот со вкус на енергија!

јаткасти плодови гранола

Јаткасти плодови

гранола од шумско овошје

Шумско овошје,
кокос и бадем

гранола од чоколада и бадем

Чоколада и бадем

двојна чоколадна гранола

Double Chocolate

кокос гранола

Кокос и бадем

без додаден шеќер
без вештачки ароми
без вештачки бои

ТОА Е BOOM BOX

нутриционистите

Развиено со
нутриционистите

Нутриционистите учествувале во развојот на производите на Boom Box за да ви обезбедат квалитетни и вкусни оброци.

нутриционистите