madagascar

BOOM BOX – Производи

КАЖЕТЕ МУ ЗДРАВО
НА ОВЕСНИОТ БРЕНД, КОЈ МУ РЕЧЕ ЧАО НА ДОДАДЕНИОТ ШЕЌЕР

madagascar

запознај ги boom box производите

Boom Box производите се базирани на 100 % растителни состојки, без додаден шеќер и вештачки ароми, а херојот на нашата приказна е овесот.

овесна каша

Овесна каша

овесни напитоци

Овесни напитоци

овесна гранола

Овесна гранола

овесни кекси

Овесни кекси

овесна каша

Овесни снегулки

овесни минидесерти

овесен мини десерт

madagascar

MADAGASCAR
ГРАНОЛА И МУСЛИ

КРЦКАВО ШУМСКО ОВОШЈЕ И КАКАО

MADAGASCAR
ГРАНОЛА И МУСЛИ

Не содржи додаден шеќер, засладувачи,
вештачки ароми и бои.
За големи и мали. Сите ги поддржуваме.

Дознајте повеќе
ОВЕСЕН НАПИТОК BOOM BOX

ОВЕСЕН НАПИТОК
СО ЛЕШНИК

Лешниците не се комбинираат само со
чоколадо. Кога ќе станат дел од овесниот напиток, богатиот вкус
на популарниот лешник се спојува во уникатна голтка.

Дознајте повеќе
нутриционистите

Развиено со
нутриционистите

Нутриционистите учествувале во развојот на производите на Boom Box за да ви обезбедат квалитетни и вкусни оброци.

нутриционистите